کسب درآمد از یوتیوب
یوتیوب یکی از بهترین بسترهای آنلاین برای کسب درآمد است که اگر حرفهای باشید میتوانید به درآمد بسیار زیادی در آن برسید. با وجود اینکه کسب درآمد از یوتیوب در ایران دشوارتر از کشورهای دیگر است، اما هنوز هم امکانش وجود دارد. در این مطلب از وبسایت سرزمین دانلود میخواهیم ببینیم که چطور میتوان در ایران از طریق یوتیوب درآمد کسبل کرد. با ما همراه باشید.
مشاهده سرویس های یوتیوب کلیک کنید
کسب درآمد از یوتیوب در ایران
در ادامه فهرستی از مطالب این مقاله آمده است که میتوانید نگاهی به آنها بیاندازید:
– پنج عامل تاثیرگذار در درآمد یوتیوب
– مقدار درآمد از یوتیوب
– شرایط اصلی درآمد از یوتیوب YouTube
– چطور در ایران از یوتیوب درآمد کسب کنیم؟
– درباره بازدید و سابسکرایب فیک
– نکاتی درباب کپیرایت
– چهار راهبرد عملی برای کسب درآمد از یوتیوب
– کسب درآمد از یوتیوب بدون نیاز به ساختن ویدئو
– سئو یوتیوب
– مراحل سئوِ یوتیوب
– درباره یوتیوب آنالیتیکس
– چهار پیشنهاد برای داشتن کانالی بهتر در یوتیوب
مقدار درآمد از یوتیوب
اولین نکتهای که در مورد کسب درآمد از یوتیوب باید بدانیم، مقدار پولی است که از این وبسایت میتوان کسب کرد.
برای خرید لایک یوتویب کلیک کنید
سابسکرایب یوتیوب بدون ریزش برای کانال
1. درآمد بهازای هر هزار بازدید
شما با هر هزار بازدید در یوتیوب چیزی بین یک تا سه دلار از این وبسایت پول دریافت میکنید. البته این مقدار پول بستگی به تبلیغاتی دارد که طی ویدیوهای شما پخش شود. برخی از یوتیوبر ها با تعداد تبلیغات بالا تا هجده دلار هم به ازای هر هزار بازدید به دست میآورند. البته شایان ذکر است که اگر تبلیغات دیده نشوند و یا بازدیدکنندگان از برنامههای مسدودساز تبلیغ استفاده کنند، پولی دریافت نمیکنید.
2. درآمد بهازای هر Subscriber
دنبالکنندگان بهصورت مستقیم پولی برای شما به ارمغان نمیآورند، اما باعث افزایش تعداد بازدید، لایک و کامنت ویدیوهای شما میشوند و در نتیجه باعث افزایش درآمدتان از بازدید ویدیوها و بالا رفتن درآمد.
3. درآمد بهازاری تعداد ویدئوها
این فاکتور هم مانند تعداد دنبالکنندگان تاثیر غیر مستقیم داشته و صرفا باعث افزایش تصاعدی بازدیدها و در نتیجه درآمد شما میشود. به همین دلیل است که با تعداد ویدیوهای زیاد و بازدید مناسب، میتوانید درآمد خیلی بالایی از یوتیوب داشته باشید.
شرایط اصلی درآمد از یوتیوب
اولین شرط کسب درآمد از یوتیوب این است که هزار دنبالکننده و چهارهزار ساعت نمایش ویدیو داشته باشید که ارقام خیلی زیادی هم نبوده و با تلاش میتوان به این ارقام رسید. اگر طی یک سال به این آمار برسید، می توانید به درآمدزایی از یوتیوب برسید. از آنجایی که رسیدن به چهارهزار ساعت بازدید راحتتر استف بهتر است تمرکزتان را بیشتر بر هزار دنبالکننده بگذارید.
چطور در ایران از یوتیوب درآمد کسب کنیم؟
درآمد از یوتیوب در ایران کمی متفاوت و سختتر است. برای انجام کارهای مالی و برداشت پول از یوتیوب باید یک حساب Google Adsense داشته باشید و امکان ساخت این حساب برای ایرانی ها وجود ندارد و در نتیجه باید از فردی خارج از ایران بخواهید که این کار را برای شما انجام دهد. همچنین نباید به هر فردی اعتماد کنید و حتما این کار را به شخص معتمدی بسپارید.
از آنجایی که برای افتتاح حساب Google Adsense نیاز به حساب بانکی و آدرس است و آدرسها و حسابهای بانکی ایرانی تایید نمیشوند، تنها افراد خارج از ایران میتوانند این حساب را ایجاد کنند. همچنین پیشنهاد میشود از روشهای دور زدن قوانین یوتیوب استفاده نکنید زیرا به کار شما پی میبرد و کانالتان را مسدود میکند و زحمات شما نابود میشود.
درباره بازدید و سابسکرایب فیک
حتما به یاد داشته باشید که از بازدیدها و دنبالمنندگان فیک و یا همان جعلی استفاده نکنید، زیرا یوتیوب الگوریتمهایی پیچیده دارد که این موارد را بررسی و تشخیص میدهد.
نکاتی درباب کپیرایت
از نکات مهمی که هر شخصی در یوتیوب باید در نظر داشته باشد، قوانین کپیرایت است. این قوانین در کشورهای دیگر بسیار سختگیرانه است و جریمه نقدی هم بهدنبال دارد. یوتیوب نیز از قوانین کپیرایت مستثنی نیست و شرایط بسیار سختی در این مورد داشته و فورا اینگونه محتوا را تشخیص میدهد.
در نتیجه بههیچ وجه از موسیقی و در کل محتوای دیگران در کانل خود استفاده نکنید تا با مشکلی در این زمینه مواجه نشوید. شایان ذکر است که یوتیوب ویرایشگری پیشرفته دارد که امکان حذف و یا بیصدا کردن بخشهایی از ویدیو را میدهد تا از قوانین کپیرایت در امان بمانید.
Content ID یا همان شناسه محتوا در یوتیوب
شناسه محتوای فناوریای است که گوگل آن را در سال 2007 به منظور ردیابی محتوای دارای حق انتشار ایجاد کرد و شصت میلیون دلار خرج آـن کرد. حق انتشار محفوظ در نظر گرفته میشود و در صورت انتشار آن توسط کانال های دیگر، صاحب اثر می تواند آن را مسدود کرده یا درآمد حاصل از آن را به خود اختصاص دهد. این فناوری یک شناسه برای هر محتوای دارای حق انتشاری در نظر گرفته و در یک دیتابیس ذخیره میکند و زمانی که ویدیویی آپلود شود که با این شناسه سازگار باشد، با نقض قانون کپیرایت مواجه شده و با آن کانال برخورد میشود. در نتیجه حتما دقت داشته باشید که از محتوای دارای حق انتشار استفاده نکنید.
تایید کردن حساب Google Adsense در ایران
افراد ایرانی خارج از کشور زیادی هستند که پیشنهاد افتتاح اینگونه حساب را به شما میدهند، اما این کار بسیار پرخطر بوده و تویه نمیشود، زیرا از طرفی شما شناختی به این افراد ندارید و در این اشخاص در دسترس شما نیستند، از طرفی هم شکایت و یا پیگری تخلفات این افراد عملا غیرممکن است. در صورتی که شما بتوانید حساب گوگل ادسنس بسازید و آن را وریفای کنید، برداشت درآمد و تبدیل آن به ریال کار ساده ای خواهد بود و شرکت های معتبر بسیار زیادی هستند که درآمد شما را به ریال تبدیل کرده و آن را برایتان واریز خواهند کرد؛ اما اصلی ترین مانع سر راه ایرانیان وریفای حساب گوگل ادسنس است که باید بسیار در آن دقت بسیاری به خرج دهید. بهترین گزینه برای این کار دوستان و آشنایانی هستند که خارج از ایران دارید.
چهار راهبرد عملی برای کسب درآمد از یوتیوب
در ادامه چهار راهبرد مفید برای کسب درآمد از یوتیوب را شرح میدهیم.
تبدیل شدن به Youtube Partner
برای کسب درآمد از یوتیوب نیازی نیست که Youtube Partner باشید و تنها ایجاد حساب Google Adsense و تایید آن کافی است، اما با یوتیوب پارتنر بودن این پروسه سهلتر میشود.افرادی که یوتیوب پارتنر هستند از حق اشتراک و ویژگیهای دیگری نیز درآمد کسب میکنند.
بدین منظور ابتدا یک کانال یوتیوب بسازید، سپس تا حدی کانالتان را رشد دهید تا با شرایط Youtube Partner Program هماهنگ باشد. در مرحله بعد حساب Adsense خود را راهاندازی کنید و سپس شروع به کسب درآمد کنید.
فروش کالا و خدمات
دومین راهبرد کسب درآمد، فروش کالا و خدمات استوبدین منظور ابتدا یک وبسایت برای محصولات خود ایجاد کنید، سپس قفسه کگالایی یوتیوب پارتنر را فعال کنید. محصول و یا خدماتتان را در ویدیوهایتان تبلیغ کنید. بازدید کنندگان را به وبسایت محصولات خود راهنمایی کنید.
تولید محتوای تبلیغاتی
کسب درآمد از یوتیوب آسانتر از اینستاگرام است، زیرا بدین منظور نیاز نیست فردی معروف باشید و میتوانید تنها با یک برند همکاری کنید و محتوای تبلیغاتی برایش بسازید تا درآمد کسب کنید. سپس محتوای تبلیغاتی را در کانال خود آپلود کنید.
درخواست حمایت مالی
این یکی از رایجترین راههای کسب درآمد در یوتیوب است که افراد بسیاری آن را انجام میدهند، از بازدیدکنندگان درخواست حمایت مالی میکنند.
کسب درآمد از یوتیوب بدون نیاز به ساختن ویدئو
شما میتوانید بدون نیاز به ساخت ویدیو در یوتیوب و تنها با ریپست (Repost) کردن ویدیوهای دیگران نیز به درآمد برسید. البته در این روش دقت داشته باشید که ازمحتوای دارای کپیرایت استفاده نکنید. میتوانید محتوای دیگران را ویرایش کرده و تغییراتی در آن ها اعمال کنید تا دیگر شامل قانون کپیرایت نشوند.
روشهای خلاقانه زیادی برای کسب درآمد بدین روش است، برای مثال ساخت ویدیوهای «ده ویدیوی برتر در زمینه…» یا … .
سئو یوتیوب
شما با رعایت سئو یوتیوب میتوانید به بازدیدهای زیادی برسید و ویدیوهایتان را بهسرع وایرال کنید تا به کسبل درآمد برسید، در ادامه نکاتی که باید در این زینه رعایت کرد را شرح میدهیم.
– سئو عنوان ویدیو: باید عنوان ویدیویتان حدقال پنج کلمه باشد و همه ویدیوهایتان نامهای معنادار و مناسب داشته باشند.
– سئو توضیحات ویدیو: حداقل 250 کلمه توضیحات بنویسید و 2 الی 4 کلمه کلیدی برای توضیحات در نظر گرفته و آن ها را تکرار کنید. این کلیدواژههای مهم را حدقال یک بار در اوایل متن توضیحات استفاده کنید.
– سئو تگها: از عبارت کلیدی اصلی برای اولین تگ استفاده کنید. از عبارات فرعی هم استفاده کنید. سایر عبارات کلیدی مهم را در تگ ها بنویسید. از تگهای ویدیوهای مشابه با بازدید بالا استفاده کنید.
درباره یوتیوب آنالیتیکس
با استفاده از ابزار یوتیوب آنالیتیکس و یا همان تجزیه و تحلیل یوتیوب، میتوانید به سرعت بیشتری به درآمد برسید و محتوا و کانال خود را بهرینه کنید. البته اطلاعات با چندین روز تاخیر در این بخش به نمایش در میآیند.
به منظور استفاده از ابزار یوتیوب آنالیتیکس تنها کافیست وارد بخش YouYube Studio و سپس از منوی سمت چپ وارد بخش Content و سپس Analytics شوید. در این بخش چندین گزینه خواهید دید که بهعبارت زیر هستند:
– Overview: خلاصه عملکرد کانال و ویدیوهای شما.
– Reach: خلاصه نحوه رسیدن کاربران به ویدیوها و کانال شما.
– Engagement: مدت زمان تماشای ویدیوهای شما توسط مخاطبان و سایر اطلاعات مربوط به تعامل آنها با ویدیوهایتان.
– Audience: خلاصهای ازاطلاعات بینندگان کانالتان.
– Revenue: در صورتی که یوتیوب پارتنر باشید، میتوانید اطلاعات درآمدتان را در این بخش مشاهده کنید.
چهار پیشنهاد برای داشتن کانالی بهتر در یوتیوب
در آخرین بخش از این مطلب میخواهیم چهار پیشنهاد کلی برای داشتن کانالی بهتر و موفقتر در یوتیوب برای شما شرح دهیم:
– شاید تا ماهها به موفقیت نرسید، نومید نشوید و به تلاش ادامه دهید، بسیاری از افراد طی یک تا دو سال اول درآمدی ندارند.
– نیازی نیست حتما تجهیزات حرفهای داشته باشید، از امکانات خیلی ساده آغاز کنید.
– در صورت تایید کانال و حسابتان و توانایی قرار دادن تبلیغ بر روی ویدیوها، سعی کنید این کار را به صورت استاندارد انجام دهید تا کاربران آزردهخاطر نشوند و بیشتر به بازدید از کانال شما بیایند.
– تعداد مناسب تبلیغ بستگی به زمان ویدیو دارد، ببینید اگر خودتان در حال تماشای این ویدیو بودید، چند تبلیغ را تحمل میکردید!
موفق باشید.